Om mig

susanne3Jeg går, som det fremgår af mit CV, ind for livslang læring, og min livs-, uddannelses- og erhvervserfaring spænder vidt og bredt. Jeg tror på, at livsglæde og livsduelighed kommer af at kunne udfolde sig selv mest muligt, som den man er og med de lyster og talenter, man indeholder. For at kunne dette skal man nogen gange have hjælp til at gøre op med gamle mønstre og se sig selv med nye friske øjne.

Jeg har fulgt de veje her i livet, der har givet mig lyst og inspiration, og derfor spænder mine uddannelser fra et bifag i dansk til at blive udlært tømrer og senere leder af et kulturhus. Sideløbende har jeg taget en lang psykoterapeutisk uddannelse og endelig har jeg i denne sidste halvdel af mit arbejdsliv valgt at uddanne mig videre indenfor det psykologiske fagområde. Her har jeg taget en kandidatgrad i pædagogisk psykologi, for også at have det teoretiske fundament der gør, at jeg på solid grund kan beskæftige mig fuldtids med relationer mellem mennesker og det at hjælpe andre til at finde og følge den vej, der er god for dem.

Jeg har således et stort erfaringsgrundlag og et kendskab til mennesker fra alle grene af samfundet, og det er min erfaring, at vi alle i perioder kan have gavn af at tale med kvalificerede samtalepartnere om vores liv og de glæder, sorger og udfordringer, som livet kan byde på. At alle i svære perioder af livet kan have gavn af at få talt med nogen om de mange forskellige følelser og fornemmelser, der, hvis de ikke bliver taget alvorligt, kan komme til at lægge hindringer i vejen for, at vi kan leve livet fuldt ud. ‐ Sådan som det er, og sådan som vi er hver især.

Mine konsultationer varer typisk 1,5 time

Sprog og mulighed for Skype

Hvis dansk ikke er dit hovedsprog, kan konsultationen foregå på engelsk, og bor du langt fra min adresse, er der også mulighed for at samtalen kan foregå over Skype.